A Nyír-Petrol 1993-ban alakult. Az elmúlt évek alatt számos kenőanyag márkával kerültünk kapcsolatba. A legfontosabbak: Total, Elf, Bp, Castrol, Aral, Liqui Moly, Valvoline, Mol, Agip, Oest, Petronas márkák mellett a gyári kenőolajok közül minden modell kenőanyagforrása elérhető. Ezen bőséges kínálat kielégíti minden meglévő és leendő vásárlóink igényeit. Kereskedelmi hálózatunk már régen túllépte megyénk határait, az ország egész területére szállítunk.

Raktárkészletünk a többrétű kenőanyagmárkáknak köszönhetően igen naggyá nőtte ki magát, tehát gyakorlatilag az ügyfeleink igényeinek megfelelő termékeket azonnal, raktárról tudjuk biztosítani. Szélsőséges esetekben is a vállalt határidőnk 2-3 munkanap.

A kenőanyag kereskedelmen kívül szintén kis- és nagykereskedelmi szinten értékesítünk:

Autóápolási és autófelszerelési cikkek is megtalálhatóak; Sonax, Prevent, Motip és számtalan más márka bőséges kínálatával.

-Autóalkatrészek A-tól Z-ig minden autómárkához gyári és után gyártott kivitelben.

-Szerszámok terén Beta és Genius márkák teljes palettáját kínáljuk a csavarhúzóktól a felszerelt szerszámkocsiig és emellett számos más márkák szerszámkínálatából is válogathat

-Műhelyfelszerelési és minkavédelmi kínálatunk is megfelel az elvárt igényeknek. A Beta Work teljes munkaruházati kínálata mellett számos más munkaruházati termékei közül válogathatnak vásárlóink különböző árfekvésü igényei szerint.

-Thule Shop is várja hozzánk látogató vásárlóinkat. Shoppunkban a Thule termékei azonnal kézzelfoghatóak, kipróbálhatóak és az ország bármely pontjára 2-3 napon belül vállaljuk szállításukat.